Gaziosmanpasa'da Araçtan Rastgele Ates Açildi Açiklamasi 2 Yarali
Istanbul Gaziosmanpasa’da araçtan açilan rastgele ates sonucu 1 yabanci uyruklu kisi yaralandi. Öte yandan zanlilar kaçarken tekerlekli sandalyeli engelli bir vatandasi da hafif sekilde yaraladi. Iki yaralinin oldugu olay sonrasinda polis ekipleri harekete geçti.

Olay, saat 17.00 siralarinda Gaziosmanpasa Karayollari Abdi Ipekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü bilinmeyen bir araç kalabaligin üzerine rastgele sekilde ates açti. Açilan ates sonucu yol üzerindeki yabanci uyruklu siyahi bir kisi kolundan yaralandi. Açtiklari ates sonrasi ara sokaktan araciyla hizla kaçmaya çalisan saldirganlar yolun karsisina geçmeye geçmeye çalisan yürüme engelli bir kisiye ise araçlariyla hafif sekilde çarpti. Çarpmadan kaçmak için tekerlekli sandalyesinden atlayan kisi yere düserek hafif sekilde yaralandi.
Saldiri yasandigi anda kuaförde bulunan Sedat Ipek, “Biz kuafördeydik. Birden sesler geldi. 5-10 el ates edildi. Dediklerine göre bir araçla geçmisler, araçla geçerken saga sola ates etmisler. Ama kime neye ates ettiler hiç bilmiyorum. Siyahi bir kisinin kolundan mermi girdi, çikti. Kendisini gördüm baya kanamasi vardi. Bir tane de engelli arkadasimiz vardi. Araç kaçarken ona vurdu. Allahtan sandalyesi vardi ona çarpti çocuk yere düstü. Elinden kolundan hafif yaralandi” dedi.
Yasanan olayla ilgili polis ekipleri çalisma baslatti.
