Bakan Ersoy, Anadolu Atesi Dans Grubu'nun 'Troya' Gösterisini Izledi

Çanakkale’de Troya Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Anadolu Atesi Dans Grubu ’Troya’ gösterisi sergiledi. Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy gösteriyi vatandaslar ile birlikte izledi.

Bakan Ersoy, Anadolu Atesi Dans Grubu'nun 'Troya' Gösterisini Izledi
Çanakkale’de Kültür ve Turizm Bakanliginca Türkiye Kültür Yolu Festivalleri çerçevesinde düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali etkinlikleri devam ediyor. Festival çerçevesinde Anadolu Hamidiye tabyalarinda bulunan Hangar’da "Bir Hikayem Var" sergisinin açilisi Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy tarafindan gerçeklestirildi.

Bakan Ersoy daha sonra çocuklar için hazirlanan arkeolojik kazi alanlarini inceleyerek çocuklarla hatira fotografi çektirdi, seramik standinda ustalarin yaptigi toprak ürünleri inceledi.

Bakan Ersoy, daha sonra Anadolu Hamidiye tabyalarinda kurulan sahnede Anadolu Atesi Dans Grubu’nun sergiledigi, ’Troya’ gösterisini vatandaslar ile birlikte izledi.

Etkinlige, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu, Çanakkale Savaslari ve Gelibolu Tarihi Alan Baskani Ismail Kasdemir ile protokol üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA