Esenyurt'ta Silahlar Konustu; 2 Genç Kursun Yagmuruna Tutuldu

Esenyurt’ta yüzlerinde maskeyle gelen 2 kisi aralarinda alacak verecek meselesi olan 2 kisiye kursun yagdirdi. Kursunlarin hedefi olan 2 kisi kanlar içinde yere yigildi. Çevredeki araçlara da çok sayida kursun isabet ederken, kursunlar bir aracin lastigini patlatti. Olay anlari ise kameraya yansidi.

Esenyurt'ta Silahlar Konustu; 2 Genç Kursun Yagmuruna Tutuldu
Olay, Esenyurt Örnek Mahallesi’nde saat 02.00 sirlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, yüzlerinde maskeyle sokaga gelen 2 kisi aralarinda alacak verecek meselesi olan 2 kisiye kursun yagdirmaya basladi.

Maskeli süpheliler, bir kisiyi sag dizinden vururken, kaçmaya çalisan diger kisinin ise belinden asagiya 6 kursun sikti. Kursunlarin hedefi olan 2 kisi kanlar içinde yere yigildi. Maskeli 2 saldirgan ise olay yerinden kaçti.

Yaralilarin yardimina vatandaslar kostu

Kanlar içinde yere yigilan yaralilarin yardimina kosan vatandaslar, bir yandan da durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Kisa sürede olay yerine ulasan saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirdi. Yaralilardan birinin durumunun agir oldugu ögrenildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, olay yeri inceleme ekipleri çalisma yapti.

Ilk gelen ambulans agir yarali kisiye yönlendirildi

Olay yerine ilk gelen ambulans vatandaslar tarafindan agir yarali olan kisiye yönlendirilirken, hemen arkasindan gelen ambulans ise diger yaraliya müdahale etti. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilardan birinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Maskeli saldirganlar olay yerinden kaçti

Yüzlerinde maskeyle gelerek aralarinda alacak verecek meselesi olan 2 kisiye kursun yagdiran süpheliler, olay yerinden kaçarak uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Çok sayida araçlara kursun isabet etti

Maskeli süphelilerin silahindan çikan kursunlar çok sayida araca da isabet ederken, bir aracin lastiginin patlamasina neden oldu. Ayrica bazi araçlarin gövdesine de kursunlar isabet etti.
Kaynak: İHA