Altieylül'e Yeni Hizmet Binasi

Altieylül Belediyesi Karatepe Mahallesi’nde planlanan Altieylül Hizmet Binasi’nin projesinin çizilmesi için Balikesir Üniversitesi ile protokol imzaladi.

Altieylül'e Yeni Hizmet Binasi
Altieylül’de birbirinden degerli projeleri hayata geçiren ve ayni zamanda kendisi de insaat mühendisi olan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci’nin liderliginde yürütülen projeler ile sadece yerel basinda degil ulusal basinda da adindan çokça söz ettiren Altieylül Belediyesi, simdi de bir sonraki büyük vizyon projesi için kollari sivadi. Altieylül Belediyesi Karatepe Mahallesi’nin çehresinin degistirerek bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan projesiyle ilgili Balikesir Üniversitesi Mimarlik Fakültesi ile birlikte ortaklasa bir protokol imzalayarak ilk adimi atmis oldu.

Baskan Avci “Hayirli ugurlu olsun insallah”

Karatepe Mahallesi’ndeki alana planlanan proje sadece Altieylül Belediyesi Hizmet Binasi’ndan ibaret olmamakla birlikte kent meydani, yesil alan, park, kültürel alan ve yolun altina yapilacak tüp geçitlerle tam anlamiyla Karatepe Mahallesi basta olmak üzere Altieylül’ün çehresini degistiren degerli vizyon projeleri arasindaki yerini almaya hazirlaniyor. Altieylül Belediyesi Hizmet Binasi’nin projesinin çizilmesiyle alakali Balikesir Üniversitesi Mimarlik Fakültesi/Mimarlik Bölümü ile Altieylül Belediyesi arasinda imzalanan protokol sonrasi konusan Baskan Avci “Sizlere bir müjde daha vermenin mutlulugunu yasiyoruz. Balikesir Üniversitesi ile Karatepe bölgesine yapacagimiz Belediye Hizmet Binamizin mimari projesinin çizilmesine iliskin protokolümüzü imzaladik. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ilter Kus’a ve Mimarlik Bölümü’ne çok tesekkür ediyoruz. Hayirli ugurlu olsun insallah” dedi.

Kaynak: İHA