Marmaris Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtirmiyor

Mugla’nin gözde turistik ilçelerinden Marmaris’te zehir satmaya çalisan tacirlere Narkotik ekiplerinden operasyonlar devam ediyor. Ayni gün içinde iki farkli operasyon yapan polislerin yakaladigi dört süpheliden üçü tutuklandi.

Marmaris Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtirmiyor


‘’Araba torpidosuna gizledikleri haplar polisin gözünden kaçmadi’’

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirligi ekipleri ilçeye sentetik hap getirilecegi bilgisini alarak dügmeye basti. Ilçe girisinde durdurduklari aracin torpidosunun gizli bölmesine saklanmis 280 adet sentetik hap yakalandi. Ilçe disindan araçlari ile gelerek Marmaris’te haplari satmayi planlayan daha önce benzer suçlardan sabikalari oldugu ögrenilen D.Ö ve C.A yakalandiktan sonra Emniyetteki islemleri bitince çikarildiklari adliye de tutuklu yargilanmak üzere cezaevine gönderildi.

‘’ Tasiyici kadinin getirdigi zehri satma planlarini polis suya düsürdü’’

Ikinci vakada ise bir kadinin ilçeye uyusturucu madde getirecegi yönünde aldiklari ihbar üzerine harekete geçen Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirligi ekipleri kadin tasiyici B.G ve önceden sabikasi bulunan S.T yi teknik ve fiziki takip sonucu bir arada yakaladilar. Sahislarin yapilan üst aramalarinda satilmak üzere paketlenmis 100 adet extacy hap ve 50 gram skunk maddesi bulundu. Süpheli kadin B.G ve satici S.T emniyetteki sorgularinin ardindan Marmaris adliyesine sevk edildiler. B.G tutuksuz yargilanmak üzere adli kontrollü serbest birakilirken S.T tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA