Melikgazi'de 'Salça Günleri' Basliyor

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Melikgazili vatandaslari 19 Agustos’ta baslayacak olan ’Salça Günleri’ne davet ederek, hizmetten yararlanmak isteyen vatandaslarin randevu almasi gerektigini hatirlatti.

Melikgazi'de 'Salça Günleri' Basliyor
Mahalle aralarinda çevre kirliliginin ve sikâyetlerin engellenmesi adina Melikgazi Belediyesi’nin belirledigi alanlarda salça kaynatilmasini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu, “Melikgazi de salça günleri basliyor. Yillardir düzenlemis oldugumuz ve Melikgazi’de iki farkli noktada hayata geçirdigimiz Salça Günlerinin ilki Belsin Kocatepe’de 19-28 Agustos günleri, ikincisi ise 30 Agustos- 09 Eylül tarihlerinde Mimarsinan Evliyalar Parkinda yapilacak. Sizlerden ricamiz bina altlarinda lütfen salça kaynatip dumandan, isten, kokusundan vatandaslarimizi rahatsiz etmeyelim. Belediye olarak biz her türlü hizmeti sagliyoruz. Salça günlerinde salçalarinizi belediyemizin tüm imkanlarindan yararlanarak rahatça kaynatin. Burada birlik, beraberlik ve huzur tesis ediliyor. 7-24 hizmet verdigimiz güzel bir organizasyon oluyor. Geçtigimiz sene tam 1000 aile bu hizmetimizden istifade etti.

Dolayisiyla sizleri Salça Günlerimize bekliyoruz. Domates satisimizdan, tuzuna, odununa, kazanina kadar her türlü ihtiyaçlari karsiliyoruz. Bu hizmetten yararlanmak için hafta içi mesai saatlerinde 05013872522 nolu telefondan rezervasyon yaptirmaniz gerekiyor. Lütfen randevu almayi unutmayin" dedi.

Kaynak: İHA