Bursa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

Bursa’da bir otomobil çimleri sulayan sulama tankerine arkadan çarpti. 4 aracin karistigi feci kazada 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Bursa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
Kaza, Merkez Nilüfer Ilçesi Besevler Mahallesi Izmir Yolu üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Osmangazi istikametine seyir halinde olan 41 ED 712 plakali aracin sürücüsü seyir halindeyken önündeki çim sulama tankerini fark etmeyerek arkadan hizla çarpip yola savruldu. Ayni istikamette seyir halinde olan 16 MA 9762 plakali araç ve 16 JKN 94 plakali servis araci duramayinca, yola savrulan otomobile çarpti. Feci kazada 41 ED 712 plakali araçta bulunanlardan 1’i agir olmak üzere 3 kisi yaralanirken, servis aracinda ve 16 MA 9762 plakali otomobilde bulunanlardan ise 2 kisi hafif yaralandi.

Olay yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri kazada hurdaya dönen otomobilde sikisanlari kurtararak saglik çalisanlara teslim etti. Yaralilar, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan saglik ekiplerince çevredeki hastanelere kaldirildi.

Kaza nedeniyle 2 otomobil kullanilamaz hale gelirken, Bursa-Izmir Yolu’nun Bursa’ya gidis istikameti kisa süre trafige kapandi.

Polisin kazayla ilgili baslattigi sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA