Çanakkale'de Barlar Sokaginda Meydan Muharebesi Gibi Kavga Açiklamasi 1 Polis Yarali

Çanakkale’de barlar sokaginda bir eglence mekanina girmek isteyen 4 kisi, içeriye alinmayinca olay çikartti. Güvenlik görevlileri ile taskinlik çikaran sahislar, eglence mekaninin karsisinda bulunan meyhanedeki müsterilerin masasindan aldiklari sandalye, tabak ve bardaklari birbirlerine firlatti. O anlar isletmenin güvenlik kamerasi görüntülerine saniye saniye yansidi. Olaya müdahale eden bir polisin de basina aldigi darbe sonucunda kafatasinda çatlak olustugu ögrenildi.

Çanakkale'de Barlar Sokaginda Meydan Muharebesi Gibi Kavga Açiklamasi 1 Polis Yarali
Olay saat 22.45 siralarinda Kemalpasa Mahallesi Fetvane sokakta bulunan ve barlar sokagi olarak bilinen bir eglence mekaninda meydana geldi. Içeriye girmek isteyen 4 erkek, damsiz olduklari gerekçesiyle içeri alinmadi. Bir süre kapidaki güvenlik görevlileriyle tartisan süpheliler, sakinlesip oradan ayrildi. Daha sonra tekrar eglence mekanina gelen sahislar, karsida bulunan meyhanedeki sandalye, tabak ve bardaklari güvenlik görevlilerine firlatmaya basladi.

O sirada müsteri olarak bulunanlar korkarak içeriye kaçti. Güvenlik görevlileri ile taskinlik çikaran sahislar arasinda yumruklarin konustugu kavga Iskele Meydani’na tasti.

Yasanan gelismeler sonrasinda olay yerine gelen polis ekipleri kavgayi ayirmaya çalisti. Bir polis memurunun basina sert bir cisimle vuruldu. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldirilan polisin kafatasinda çatlak oldugu ögrenildi. Yapilan çalismalar sonucunda süphelilerden bir kisi yakalanirken, 3 süphelinin yakalama çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA