Kariye Merkezi, Is Arayanlara Projeler Üretmeye Devam Ediyor

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer öncülügünde kurulan Kariyer Merkezi is arayanlara, ögrencilere ve isverenlere yönelik basarili projelere imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi koordinasyonunda hayata geçirilen “Yetenek Dönüsüm" projesi ile gençler hem meslek kazaniyor hem de is dünyasina hazirlaniyor.

Kariye Merkezi, Is Arayanlara Projeler Üretmeye Devam Ediyor
Yetenek Dönüsüm projesinde devam eden 3 mesleki egitim programinin kursiyerlerine yönelik “Etkili Is Arama Teknikleri” egitimleri verildi.

Büyüksehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, otomasyon, yapay zeka ve dijital teknolojilerin çalisma hayatini derinden etkiledigini, islerin tanimi, içerikleri, çalisma sekilleri ve isverenin bekledigi yetenek setlerinin degistigi günümüzde, Kariyer Merkezi’nin is gücü piyasasinin dinamikleriyle isbirligine dayali projelerle degisime öncülük ettiginin altini çizdi. Özada, ‘Dijital Liderler İçel’de projesi ile kurumlari gelecegin is dünyasina hazirlamak, dijitallesme ve insan kaynaklari uygulamalari konularindaki 20 programa bin 750 kisinin katildigini, ‘Kariyer İçel’ projesi ile de özellikle kentteki üniversiteler isbirliginde 5 etkinlige 9 bin 500 kisinin katildigini ifade etti.

Özada, ayrica ‘Mülakat Simülasyonu’ projesiyle is arayan ve isverenleri bulusturarak, is arayanlara mülakat deneyimi kazandiran 181 mülakat simülasyonu etkinligine ise 3 bin 360 kisinin katilim sagladigini kaydetti.

Kaynak: İHA