AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Kandemir, Ardahan'da

AK Parti’de 3 Kademe il, Ilçe Baskanlari Toplantisi AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir baskanliginda gerçeklestirildi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Kandemir, Ardahan'da
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ardahan’a gelen Genel Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani Erkan Kandemir, AK Parti Ardahan Il Baskani Kaan Koç ve partililer tarafindan karsilandi.

Ilk olarak Il Baskani Kaan Koç’u makaminda ziyaret ederek yapilan çalisma ve projeler hakkinda bilgi alan Kandemir, sonrasinda ise 3 Kademe Ilçe Baskanlari ve teskilat mensuplari ile toplanti yapti.

Toplantinin açilis konusmasini yapan AK Parti Ardahan Il Baskani Kaan Koç, 3 kademe Ilçe Baskanlari ve teskilat mensuplari ile güçlü ve büyük ekip olarak bir arada olmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



Koç, ’’Teskilatimiz ile birlikte gece gündüz demeden sahada çalismaya devam ediyoruz ve edecegiz. Ilk günkü dava bilinci ve ilk günkü ask ile... Hep vurguladigimiz gibi davamiz bir, hedefimiz 2023." ifadelerini kullandi.

Kandemir ise Ardahan’a büyük önem verdiklerini ve teskilat mensuplarina güveninin tam oldugunu aktararak, sözlerini söyle sürdürdü: "Ardahan’da 3 kademe il yönetimimizle bir araya geldik. Ilimizin sorunlarini, çözüm önerilerimizi ve çalismalarimizi istisare ettik. Teskilatlarimiz, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek. Allah’in izniyle 2023’de yeniden kazanacagiz. AK Parti kazandikça Türkiye kazanacak. Teskilatimizin birligi, beraberligi ve heyecani daim olsun."
Kaynak: İHA