Üçok Açiklamasi 'Suluova Emegin Ve Üretimin Sehri'

Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, "Sanayi Bakanligimizin gelismislik endeksinde 76. siradayiz. Amasya’mizin varlik anlaminda en zengin ilçesiyiz. Suluova’miz emegin ve üretimin sehridir" dedi.

Üçok Açiklamasi 'Suluova Emegin Ve Üretimin Sehri'
Suluova Belediyesi, Istanbul Maltepe Tokatlilar Dernegi yöneticileri ve üyelerini "Sila-i Rahim" yolculugu kapsaminda Suluova’da misafir ederek ilçeyi tanitti. Baskan Üçok misafirlerine Suluova’nin tarihi geçmisi, yel alti ve yer üstü zenginlikleri, yöresel ürünleri ve hayata geçirdikleri projeleri hakkinda bilgiler vererek, "Suluova’miz hayata geçirdigimiz projelerimiz ile adindan söz ettiren sehir haline geldi. Ayrica Suluova’mizda madencilik, tarim ve hayvancilik var. Allah her sehre bu kadar büyük bir zenginlik vermez. Yer altida var ve üstü de ne kadar sükretsek azdir. Sanayi Bakanligimizin gelismislik endeksinde 76. siradayiz. Amasya’mizin varlik anlaminda en zengin ilçesiyiz. Suluova’miz emegin ve üretimin sehridir. Bunun yaninda nüfusu her geçen gün artan önemli ilçelerden biriyiz" diye konustu.

Baskan Üçok program sonrasinda yaptigi açiklamada ise "Istanbul’dan Sila-i Rahim yolculuguna çikan Maltepe Tokatlilar Dernek Üyesi kiymetli hemsehrilerimiz gezi programlarina ilçemizi de almislar. Bu vesile ile sehrimizde misafir ettik. Yaptigimiz çalismalarimizi ve projelerimizi anlattik. Ilimizin ilk Millet Bahçesi Kiraathanesi ile sehir meydanimizi ve cami insaatimizi ziyaret ettik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA