Dünyaca Ünlü Hollandali Komedyen Jandino Asporaat Türkiye'ye Geliyor

Dünyaca ünlü Curacao asilli Hollandali komedyen Jandino Asporaat, 5 Agustos’ta Side Antik Tiyatrosu’nda

Corendon Turizm Grubu çatisi altindaki tur operatörü, Airlines ve Incoming acentesinin birlikte organize ettigi etkinlikte sahne alacak.

Popüler stand-up komedyeni Jandino Asporaat, aktör, televizyon sunucusu, sarkici, yapimci ve taklit sanatçisi unvanlarini tasiyor. Kisa süre önce son filmi “Bon Bini Holland” ile sinemaya 100 bin ziyaretçi çeken Asporaat, Altin Film ödülüne layik görüldü.

Corendon’la bir araya gelen Jandino Asporaat, hem Helenistik gelenegin hem de antik Roma mimarisinin izlerini tasiyan Side Antik Kenti’nin en kiymetli yapisi olarak adlandirilan Side Antik Tiyatrosu’nda, Kültür ve Turizm Bakanligi ve Antalya Il Kültür ve Turizm Müdürlügü’nün destekleriyle “Perspectief” adli gösterisiyle sahne alacak.

40 yasinda tekrar baba oldugunu belirten Jandino Asporaat, bu durumun dünyaya bakis açisini degistirdigini aktardi. Asporaat, “Dünyadaki büyük sorunlara maalesef bir çözümüm yok ama bir anligina da olsa üzüntüleri unutmak ve gülmek hepimizin ihtiyaci. ’Mükemmel’ insanlarla dolu bu dünyada, farkli bakis açilarina ihtiyacimiz var” dedi.



Side Antik Tiyatrosu, Jandino’yu ve misafirlerini agirlayacak

Side Antik Kenti’nde bulunan tarihi tiyatro, Antalya, Alanya ve Türk Rivierasi’ndaki diger sahil beldelerine arabayla yaklasik bir saat uzaklikta yer aliyor. Tarihi yapi, Roma döneminde gladyatör dövüsleri için arena, oyunlar ve performanslar için ise sahne olarak kullanildi. Duvarlarinda antik tiyatronun hakimi Dionysos’un hikayesinin anlatildigi Side Antik Tiyatrosu, etkili atmosferi ve essiz enerjisiyle birlikte Jandino’yu ve misafirlerini 5 Agustos’ta agirlayacak. Gösteriyi izlemek isteyen turistler, kendi tur operatörlerinden veya incoming acentelerinden bilet satin alabilecekler. Corendon Tur Operatörü’nün web sitesinden de bilet temin edilebilen etkinlik Hollandaca dilinde yapilacak.
Kaynak: İHA