Pendik'te Besledigi Kediye Siddet Uygulayan Sahis Yakalandi

Pendik’te evinde besledigi kediye siddet uygulayan ve o anlari cep telefonu ile kayda alan bir kisi polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Adli kontrol sartiyla serbest birakilan sahsa 2 bin 43 lira idari para cezasi uygulandi.

Pendik'te Besledigi Kediye Siddet Uygulayan Sahis Yakalandi
Olay, geçen cuma günü Pendik’te meydana geldi. Iddiaya göre, M.S.I. isimli sahis, evinde besledigi kediye evi kirlettigi gerekçesiyle siddet gösterdi. Hayvani yikadigi esnada bogmaya çalisan, ardindan duvara firlatan sahis, o anlari ise cep telefonu ile kayda aldi. Sikayet üzerine kedi, yetkililer tarafindan alinarak klinige götürüldü.

Yasanan olaydan sonra harekete geçen polis ekipleri kediye siddet uygulayan M.S.I. isimli sahsi Pendik’te yasadigi evde yakalayarak gözaltina aldi. Gözaltina alinan M.S.I. isimli sahis "5199 Sayili Kanuna Muhalefet" suçundan adli makamlara sevk edildikten sonra adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Besledigi kediyi bogmaya çalisan sahsa "Hayvanlari Koruma Kanunu" çerçevesinde 2 bin 43 lira idari para cezasi islemi uygulandi.
Kaynak: İHA