Baskan Aydin, Sahadaki Talepleri Bakanlik Ve Yetkililere Ileterek Çözüyor

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, saha çalismalari sonrasinda tespit edilen sorun ve ihtiyaçlarin çözümü için ilgili bakan ve yetkililerle görüsüyor.

Baskan Aydin, Sahadaki Talepleri Bakanlik Ve Yetkililere Ileterek Çözüyor
Meclisin tatile girmesiyle birlikte Adiyaman’da köy köy gezen, vatandaslarla bir araya gelen ve toplumun her kesimini dinleyerek, sorunlara ve ihtiyaçlara çözüm üretmeye çalisiliyor. Vatandaslarin taleplerinin birçogunu yerinde ilgilerle görüserek çözen Ahmet Aydin, bir kismini ise Ankara’da bakanliklar ve yetkili mercilere yaptigi ziyaret ile çözüyor.

Milletvekili Ahmet Aydin, Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisçi ve Orman Genel Müdürü Bekir Karaçabey’i ziyaret etti.

Ziyaretlere iliskin açiklamada bulunan Ahmet Aydin, “Yaz boyunca Adiyaman’da yaptigimiz ziyaret ve incelemelerde tespit ettigimiz ihtiyaç ve taleplerin giderilmesi ile sorunlarin çözümü için Ankara’da ilgili ve yetkili merciler nezdinde takiplerinizi sürdürüyoruz. Ilimizin baraj ve sulama projeleri basta olmak üzere tarim ve hayvancilik alaninda planlanan ve devam eden yatirimlarini Tarim ve Orman Bakanimiz Vahit Kirisçi ile istisare ettik. Adiyaman’a davet ettik. Bir aksilik olmazsa 21 Eylül’de Bakanimiz Adiyaman’a gelecek.

Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’i ziyaretimizde ise, Fidanlik Müdürlügü’nün kurulmasi, bölgemizdeki orman varliginin arttirilmasi ile orman köylüsüne ve ilimize verilecek destekler hakkinda istisarelerde bulunduk. Daha öncesinde DSI Genel Müdürümüz ile birlikte gelecek ve baraj ve sulama projelerini yerinde inceleyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA