Otomobilin Üzerinde Sehir Yolcugu Yapti, Gören Bir Daha Bakti

Bursa’yi ziyarete gelen Alman turist ülkesinin plakasi bulunan aracinin üzerinde sehir turu atti. Görenler gözlerine inanamadi.

Otomobilin Üzerinde Sehir Yolcugu Yapti, Gören Bir Daha Bakti
Bursa yollarinda Alman plakali araci gören vatandaslar büyük saskinlik yasadi. Otomobilin üzerindeki esya konulan bölüme çikan Alman turist bu sekilde sehir merkezinde tur atti. Turisti gören vatandaslar büyük saskinlik yasadi. Alman turist vatandaslarin saskin bakislari arasinda sehir merkezinde uzun süre turladiktan sonra Tophane meydaninda bulunan polisin uyarisi sonucu aracin üzerinden indi.

Sehir merkezinde tur atan Alman plakali araçlarin Macaristan’in baskenti Budapeste’de start alan ‘Tuna’dan Orhun’a Ipek Yolu Rallisi’ için Bursa’da oldugu ögrenildi.

Macaristan’in baskenti Budapeste’de Gül Baba Türbesi’nden start alan Tuna’dan Orhun’a Ipek Yolu Rallisi, Dogu Bati Dostluk ve Baris Rallisi Dernegi Baskani Nadir Serin’in öncülügünde ‘Tuna Nehri’ni takiben’ sirasiyla Sirbistan ve Bulgaristan üzerinden Balkanlar etabini tamamlayarak, Türkiye’ye giris yapti. Ipek Yolu’nun son duragi olan 2022 Türk Dünyasi Kültür Baskenti Bursa’ya ulasan ralli ekibi, Bursa starti için tarihi belediye binasi önünde bulustu. Yarismacilar; daha sonra sirasiyla Eskisehir, Ankara, Tokat, Ordu, Trabzon, Rize ve Artvin’e varacak. Ipek yolu rallisi, Gürcistan ve Azerbaycan üzerinden Kazakistan ve Özbekistan’in geçilmesi ile Kirgizistan’da son bulacak.
Kaynak: İHA