Vali Tavli Bati Likya Kültürel Varliklari Arastirma Merkezini Ziyaret Eti

Mugla Valisi Orhan Tavli Fethiye Kaymakamligi bünyesinde faaliyete geçen Fethiye ve çevresi ile ilgili soyut somut tüm kültürel degerleri arastirip envanterleyecek, yerli ve yabanci bilim insanlari tarafindan Fethiye ile ilgili yapilan arastirmalarin sonuçlarini halka duyuracak olan Bati Likya Kültürel Varliklarini Arastirma Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Tavli Bati Likya Kültürel Varliklari Arastirma Merkezini Ziyaret Eti
Bati Likya Kültürel Varliklarini Arastirma Merkezi ve merkezin çalismalari hakkinda Fethiye Kaymakami Alper Balci ve Telmessos Yüzey Arastirmalari Baskani ve Bati Likya Kültürel Varliklarini Arastirma Merkezi Baskani Prof. Dr. Isa Kizgut ’tan bilgi alan Mugla Valisi Orhan Tavli, Merkezin bölgede yapilan tüm bilimsel çalisma ve arastirmalarin bütünlük içinde gerçeklestirilmesine öncülük edecegini ifade etti.

Telmessos Yüzey Arastirmalari ekibiyle de bir araya gelen Vali Orhan Tavli Telmessos Yüzey Arastirmalari Baskani Prof. Dr. Isa Kizgut ve diger akademisyenlerden geçen yil baslayan Telmessos Yüzey Arastirmalarinda yapilan çalismalar ile su üstü ve su altinda yapilan tespitlerle ilgili bilgi aldi.
Kaynak: İHA