Isini Birakip Hayatini Hastaliklarla Mücadele Eden Ailesine Adadi

Amasya’nin Suluova ilçesinde yasayan Ali Çetin (41), Istanbul’da geçirdigi is kazasi sonucu yataga bagimli engelli kardesi Habip Çetin’e (39) 10 yildir, felçli annesi Hafize Çetin’e (68) ise 20 yildir özenle bakiyor.

Isini Birakip Hayatini Hastaliklarla Mücadele Eden Ailesine Adadi
Biri kanser hastasi, digeri obeziteyle mücadele eden evlatlari ile romatizma hastasi karisinin durumu nedeniyle de kara kara düsünen vefali adam, bakim parasiyla geçimlerini karsilamaya çalisiyor. Isini birakmak zorunda kalip hayatini ailesine adayan Çetin’in öncelikli istegi ise moral destegi ve 3 katli evlerine engelli asansörü yapilmasi.

"Çok zorlaniyorum. Ama yine de Allah’a sükrediyorum"

Karsilastigi zorluklara ragmen hayata tutunmaya çalisan Çetin, “Kardesim Istanbul Beylikdüzü’nde is kazasi sonucu insaattan düserek yatalak oldu. Benden baska bakacak kimse yok. Çocugum lenfoma hastasi, o dönemde Istanbul’da çocugumu tedavi ettiriyordum. Kardesim kaza geçirince onun sorumlulugunu da ben aldim. Her seyiyle ben ilgileniyorum” dedi.

Karisinin da romatizma rahatsizligi nedeniyle 2’si hasta olan 3 çocuguna ancak vakit ayirabildigine deginip felçli annesinin yemek gibi ihtiyaçlarini kendisinin karsiladigini anlatan Çetin, “Annem hipertansiyon dolayisiyla felç geçirdi. Çok zorlaniyorum. Ama yine de Allah’a sükrediyorum. Allah derdi sevdigi kuluna verirmis” seklinde konustu.



"Yetkililerden tek istegim bir asansör"

Binaya yaptirdiklari engelli rampasinin yetersiz oldugu için agabeyinin kendisini akülü sandalyeyle disari çikarirken çok zorlandigini vurgulayan Habip Çetin ise "Agabeyim benim yürüyen ayagim elim kolum her seyim. Allah ondan razi olsun. Bana evladi gibi bakiyor. Beni çikarirken çok zorlaniyor, üzülüyorum. Yetkililerden tek istegim bir asansör" ifadelerini kullandi.

Anne Hafize Çetin de hayatini ailesine adayan ogluna her zaman dua ettigini söyledi.

Kaynak: İHA