AK Parti'ye Online Üye Olanlara Rozetleri Takildi
Izmir’de son 2 yilda 8 bin 295 kisinin online üyelik sistemi ile katildigi AK Parti’de online üye olan vatandaslar için rozet takma töreni düzenlendi.

Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, törende yaptigi konusmada, dünyada bir süredir çok ciddi meydan okumalarin yasandigini, bu meydan okumalardan en çok Türkiye’nin bulundugu cografyanin etkilendigini söyledi.
Libya’da, Suriye’de yasanan sorunlarin, Rusya-Ukrayna Savasi’nin, korona virüs salgininin Türkiye’ye bir maliyeti oldugunu kaydeden Dag, “Böyle bir zamanda ülke yönetme tecrübesi olan, iradesi olan ve dünyada güçlü liderligiyle ön plana çikan lider ülke Türkiye olmanin ne anlama geldigini gördük. Ayni zamanda böyle bir dönemde ülkeyi selamete çikaracak ülkeyi böyle bir dönemde kurtaracak olan güçlü bir liderdir, güçlü bir iradedir, o da bugün Recep Tayyip Erdogan’dir” dedi.
Türkiye’nin son dönemde Izmir depremi, orman yangini gibi zorlu süreçlerden geçtigini ifade eden Dag, “Bunlarin hiçbirinde Allah’a hamdolsun, ‘Devlet nerede?’ dedirtmedik. Izmir’de depremzedeler için 5 bin küsur konutu bitirdik, bitirmek üzereyiz” diye konustu.
Depremzedelere müjde
Ak Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim ile depremzedelere kredi müjdesi açikladiklarini hatirlatan Dag, depremzedelerin diger taleplerini de Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi ile görüstüklerini ve sorunu çözüme kavusturacaklarini kaydetti.
Ak Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli ise 2023’te Izmir’de birçok ilçeyi kazanmayi hedeflediklerini, Izmir’in de AK Parti ile zaferi bekledigini söyledi.
Sürekli, son 2 yilda “izmiraküyelik.com” araciligiyla Izmir’de 8 bin 295 kisinin partiye katildigini ifade ederek, “Dogru adrestesiniz, dogru çatinin altindasiniz. Çünkü burada sahsi hirslara yer yok. ‘Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet’ siariyla yol yürüyenler var. Ülkemizi ve sehrimizi demokrasi ve kalkinma hamleleri ile ileriye tasimak isteyenler var. Sizin de varlik ve desteginizle davamizin pesinden giden gönüllü ordusu büyüyor. Allah, hiçbirimizin yüzünü kara çikarmasin. Yolumuz açik olsun” dedi.
Törende, AK Parti’ye dijital platformdan katilan 150 kisiye rozetleri takildi, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in yazdigi mektup takdim edildi.
