Yabanci Turistleri Tasiyan Tur Minibüsü Beyoglu'nda IETT Otobüsüne Çarpti, 2 Kisi Yaralandi

Havalimanindan aldigi turistleri Sultanahmet’teki oteline götüren tur minibüsü Beyoglu’nda park halindeki IETT otobüsüne çarpti. Kazada soför ve kadin turist yaralandi. Yaralilar saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Yabanci Turistleri Tasiyan Tur Minibüsü Beyoglu'nda IETT Otobüsüne Çarpti, 2 Kisi Yaralandi
Kaza, Beyoglu Piyale Pasa Bulvari’nda saat 06.00’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 FJL 719 plakali tur minibüsü ile havalimanindan aldigi yabanci turistleri Sultanahmet’teki oteline götüren Deniz Aslan, Piyale Pasa Bulvari’na geldiginde henüz bilinmeyen bir nedenle aracin kontrolünü kaybederek, park halindeki IETT otobüsüne arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle Soför Deniz Aslan ve bir yabanci uyruklu kadin turist yararlanirken, araçta bulunan 3 turist ise kazayi burnu bile kanamadan atlatti.

Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra tedavi altina almak üzere hastaneye kaldirdi. Yabanci uyruklu kadin turist Taksim Egitim Ve Arastirma Hastanesine kaldirilirken, soför ise Okmeydani Hastanesine kaldirildi.

Öte yandan Kasimpasa istikametinde yogun trafik olusurken, kazada yaralanan soförün saglik durumunun agir oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA