Vali Kizilkaya'dan Çaltili Çiftçilere Yol Müjdesi

Bilecik’in Sögüt ilçesine bagli olan ve ’Marmaranin Küçük Antalya’si’ diye adlandirilan Çalti Köyü’nü ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kizilkaya, çiftçilere yol müjdesi verdi.

Vali Kizilkaya'dan Çaltili Çiftçilere Yol Müjdesi
Ertugrul Gazi’yi Anma ve Yörük Senlikleri hazirliklari için Sögüt’e giden Vali Dr. Kemal Kizilkaya, ilk önce Sögütlü çiftçiler tarafindan kurulan pazara ugrayarak, burada üreticilerle ve esnafla sohbet etti. Daha sonra Çalti Köyü’ne geçen Vali Kizilkaya, burada da seralara giden yol güzergahi üzerinde incelemelerde bulunarak üreticilerin istek ve taleplerini dinledi.

"Çiftçilerimiz daha saglikli yollarda yaz, kis demeden seralarina rahatlikla ulasabilecek"

Ardindan köy meydaninda vatandaslarla bir araya gelerek sohbet eden Vali Kizilkaya, yaptigi açiklamada; “Bilecik’imizde tarimsal üretim anlaminda önemli bir noktada olan ve bölgemizin Antalya’si olarak tabir edilen Çalti Köyü’müzde seracilarimizla, çiftçilerimiz ve köy sakinlerimizle bir araya gelerek hem sohbet ettik hem de taleplerine kulak verdik. Yakin zamanda Çalti Köyü’müzde hemserilerimizin ulasim refahini yükseltecek olan asfaltlama islemine baslayacagiz. Böylece çiftçilerimiz daha saglikli yollarda yaz, kis demeden seralarina rahatlikla ulasabilecek. Sizler yeter ki üretin, devletimiz her daim üreticisinin yanindadir" dedi.

Kaynak: İHA