Suçlularin Ensesinde Olan Eller, Bu Kez Hastalar Için Hamur Açti

Bolu’da bir araya gelen kadin polisler ve Kizilay gönüllüleri, soguk kis günlerinde ihtiyaç sahipleri ve hastalara sifa olmasi için tarhana hazirladi.

Suçlularin Ensesinde Olan Eller, Bu Kez Hastalar Için Hamur Açti
Gölyüzü Mahallesi’nde Kizilay Bolu Sube Kadin Teskilati Baskani Ünsal Toylan’in evinin bahçesinde bir araya gelen kadinlar, çorba yapilmak üzere hazirladiklari tarhanalari tek tek örtülerin üzerine sererek kurumaya birakti. Ayni zamanda hamur açan kadin polisler ve Kizilay gönüllüleri, yaptiklari ürünleri belirlenen ihtiyaç sahiplerine dagitacak.

"Sevgimizi ve içtenligimizi katarak hazirladik"

Kizilay’in iyilik üzerine kurulduguna deginen Ünsal Toylan, "Kizilay herkesin bildigi gibi içerisinde iyiligin oldugu, ihtiyaç sahiplerinin yaninda yer aldigi bir kurum. Sevgimizi ve içtenligimizi katarak yaptigimiz tarhanayi ihtiyaç sahiplerine kis günlerinde sicacik içsinler, çocuklarina içirsinler diye bir etkinlik düzenledik. Emniyet kadin personellerimizin de destegiyle çok güzel bir organizasyon yaptik. Sag olsunlar bizleri kirmadilar. Insallah yaptigimiz tarhana güzel yerlere ulasir, hastalarimiza sifa olur. Yaptigimiz tarhanalari ihtiyaç sahibi kisilere ulastiracagiz" dedi.



"Kizilay’a hepimizin destek olmasi gerekiyor"

Etkinlige katilan Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un esi Özlem Aksoy, "Kizilay’a toplum olarak hepimizin destek olmasi manen gerekiyor. Bolu Kizilay teskilati, çok fedakar insanlardan olusan bir ekip. Bizim Bolu’da emniyet genel müdürlügüne bagli polis esleri dernegimiz de var. Kendileri ile görüstügümüzde hem kadin personelimizle hem de polis ailelerimizle yanlarinda oldugumuz ifade ettik. Bundan sonraki her etkinliklerinde de gerçekten gönülden yanlarinda olmayi istiyoruz. Bu çerçevede katkimiz olabiliyorsa çok mutlu oluruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA