Onu Gören Kemal Kiliçdaroglu Saniyor Açiklamasi 'Kardesi Benim Kadar Benzemiyor'

Amasya’da yasayan Ali Mahir Piroglu, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na benzerligiyle dikkat çekiyor.

Onu Gören Kemal Kiliçdaroglu Saniyor Açiklamasi 'Kardesi Benim Kadar Benzemiyor'
Ankara’ya her gittiginde gören bazi belediye çalisanlarinin ve vatandaslarin Kiliçdaroglu sandigi Piroglu bu durumdan memnun oldugunu söylüyor. Türk Polis Teskilati’nda 30 yil aktif görev yapan emekli baskomiser Piroglu, gününün büyük bölümünü ogluna ait oto galeride geçiriyor. Çay içmeyi çok sevdigi gibi zaman zaman eline aldigi sazini da çalmaktan keyif aliyor.

"Kardesi benim kadar benzemiyor”

Kemal Kiliçdaroglu’na benzetilmeye alistigini belirten 72 yasindaki Piroglu, “Kardesi benim kadar benzemiyor. Ben de benzetiyorum. Kendimi televizyona çikmis gibi hissediyorum. Benzemekten gurur duyuyorum” dedi.



“Kiliçdaroglu’nun posterlerini asmislar, torunum ben sanmis”

Ankara’da sebze haline gittiginde giriste kendisini gören güvenlik görevlisinin Kiliçdaroglu sanip panikledigini ve günlük hayatta çok sayida kisinin kendisiyle fotograf çektirdigini anlatan evli ve 3 çocuk, 4 torun sahibi Piroglu, “Ben Kemal Kiliçdaroglu degilim’ diyorum. Yine de fotograf çektirmek istiyorlar. Çorum’da miting için Kiliçdaroglu’nun posterlerini asmislar. Torunum ben sanmis. ‘Dedemin resimlerini niye astilar?’ diye sormus” seklinde konustu.

Ayni zamanda IYI Parti Amasya Il Baskan Yardimcisi olan Piroglu, Cumhurbaskani adaylarini Ekim ayinda belirlemesini bekledigi 6’li masanin kararina saygi duyacaklarina degindi.

22 yillik komsusu Murat Özdemir de Piroglu’nu her gördügünde Kemal Kiliçdaroglu’nu hatirlattigini söyledi.

Kaynak: İHA