Il Baskani Yildirim Selin Dinmesiyle Vatandaslarin Yardimina Kostu

AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, Bilecik’te dün aksam saatlerinde bastiran saganak yagisin dinmesiyle sahaya inerek vatandaslarin yardimina kostu.

Il Baskani Yildirim Selin Dinmesiyle Vatandaslarin Yardimina Kostu
Bilecik’te aniden bastiran saganak yagisin ardindan cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayida ev ve isyerinin zemin katini su basarken, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yagisin dinmesinin ardindan AK Parti Il Baskani Serkan Yildirim, hemen sahaya inerek vatandaslarin yardimina kostu. Atatürk Bulvarin’da is yerlerini su basan esnafla bir araya gelen Baskan Yildirim, vatandaslara geçmis olsun dileklerinde bulunarak, yapilabilecek her türlü yardima açik olduklarini ifade etti.

Ardindan selden en çok etkilenen; Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bagli Karaköy köyünde Belediye Baskani Zekiye Tekin ile bir araya gelen Baskan Yildirim, ekiplerin çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Tekin’den çalismalar hakkinda bilgi alan Yildirim, Karaköylü vatandaslara geçmis olsun dileklerini ileterek bir diger sel bölgesi olan Bilecik’in Merkez’ine bagli Küplü köyüne geçti. Baskan Yildirim, burada da yürütülen çalismalari da yerinde görerek bilgi aldi.

Baskan Yildirim, ziyaret esnasinda yaptigi açiklamalarda, devletin kurum ve kuruluslarinca yapilacak hasar tespit çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan yaralarin en kisa sürede sarilacagini ifade etti.

Selden etkilenen vatandaslar ise Il Baskani Yildirim’a, zor günlerinde kendilerini yalniz birakmadigi için tesekkür etti.

Il Baskani Yildirim’a ziyaretleri esnasinda Bilecik Il Genel Meclis Baskani Osman Yilmaz, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Nail Öztürk, ve teskilat üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA