Egitim Bir Sen'de Degisim Rüzgari

Egitimciler Birligi Sendikasi (Egitim Bir Sen) Eylül ve Ekim aylarinda delege ve yönetim seçimlerine hazirlaniyor. Yapilacak olan Egitim Bir Sen Kayseri Subesi seçimleri için ilk açiklama Gökhan Orak ve ekibinden geldi.

Egitim Bir Sen'de Degisim Rüzgari
Egitim Bir Sen binasinda gerçeklesen toplantida, yapilacak olan seçimlerin önemine deginen Gökhan Orak, tüm Egitim Bir Sen üyelerini seçimlerde oy kullanmaya ve degisim, atilim ve kardeslik yolunda kendilerine destek vermeye çagirdi. Gökhan Orak toplantida yaptigi konusmada su görüslere yer verdi:

“Sendikamizin Eylül ve Ekim aylarinda delege ve yönetim seçimleri yapilacaktir. Alanda görüsüp fikirlerini aldigimiz birçok meslektasimiz sendikamizda kan degisikligi, yenilik, daha güçlü bir birlik ve beraberlik ortami ihtiyacina dikkat çekmektedir. Kirginlik ve küskünlüklerin bitmesi, kardesligin hakim oldugu bir yeni döneme vurgu yapilmaktadir. Sahada aylardir bu kardesligi tesis etmek için gayret eden meslek büyügü agabeylerimizin yaptigi istisarelerle gelinen noktada, ekip arkadasi olarak belirleyecegimiz kurullarimizla birlikte yola çikma karari verilmis, istisarelerle birlikte bu onurlu görev bana düsmüstür. Bizde bugün sube baskanligi adayligimizi açiklamak için bir araya geldik. Davetimize icabet ederek katilan tüm meslektaslarima tesekkür ederken, süreç hizli gelistigi için haber veremedigim birçok meslektasimdan da helallik dilerim. Egitim Bir Sen temelinde insan, insan onuru, medeniyet, adalet, hakkaniyet, özgürlük, kardesçe yasamak ve hakça bölüsmek kavramlarini merkeze almis, degerler sendikaciligini benimsemis bir sendikadir. Rahmetli M. Akif Inan baskanimizin ‘Bizler Memur Sen’li olarak erdemliler hareketi oldugumuzu bilen bir kitleyiz ve olmaliyiz’ ifadeleriyle yol haritasini belirleyen sendikamizin, bu misyonuna uygun olarak yola çiktigimizi tüm meslektaslarimiza tekraren bildirmeyi vazife sayiyoruz. Kayseri’mizde sendikamiza yeni bir nefes, yeni bir heyecan katmak, temel degerlerimize bagli kalarak yeni bir anlayisla yönetmek, birlik- beraberlik ve kardesligi tesis etmek, bütünleyici ve kapsayici bir anlayisla tüm üyelerimizi kucaklayarak, hep birlikte hareket etmek için bu yola çiktik. Rabb’imiz çiktigimiz bu yolda bizlere kendi rizasina uygun hizmet etmeyi, seçim sürecinde kardeslik hukukuna azami saygi duymayi nasip etsin Insallah. Kurucu genel baskanimiz M. Akif Inan basta olmak üzere, Sube Baskanimiz Aydin Kalkan’a ve yönetimi kurulu üyelerimize hizmetleri için ayri ayri çok tesekkür ederiz. Rabbimiz bir bayrak yarisi olan sendikal hizmetleri en basarili sekilde kim yürütecekse, onun bu hizmette görev almasini lütfetsin Insallah. Yenilik, Degisim, Atilim ve Kardeslik yolunda tüm meslektaslarimizin dua ve desteklerini beklerken, sendikamiz gerçek sahibi meslektaslarimizi büyük bir mücadelelerin eseri olan sendikamiza yeniden sahip çikmaya ve oy kullanmaya davet ediyorum.”
Kaynak: İHA