Fatih'te Korkutan Kaza Açiklamasi Araçlar Alev Alev Yandi

Fatih’te hafif ticari aracin IBB’ye ait yol temizlik kamyonuna arkadan çarpmasiyla zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Kaza sonrasi araçlarda yanma meydana gelirken, sürücüler sans eseri burunlari bile kanamadan kurtuldu. Yanan araçlar itfaiye ekipleri tarafindan söndürülürken, o korku dolu anlar vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Fatih'te Korkutan Kaza Açiklamasi Araçlar Alev Alev Yandi
Kaza, Fatih Atatürk Bulvari’nda saat 23.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Aksaray istikametinde seyir halinde olan hafif ticari araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çikarak, ayni yönde ilerleyen Istanbul Büyüksehir Belediyesine (IBB) ait yol temizlik kamyonuna çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan hafif ticari araç ile temizlik kamyonundan alevler yükselmeye basladi.

Alevler kisa sürede büyürken, sürücüler kendilerini araçlardan disari atmayi basardi.

Öte yandan o esnada yolda seyir halde olan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlarda çikan yangina müdahale ederek kisa sürede söndürdü. Polis ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için olay yerinde güvenlik önlemi aldi. Itfaiye ekiplerinin sogutma çalismasindan sonra kazaya karisan araçlar çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi. Kaza nedeniyle Aksaray istikametinde yogun trafik olustu.

Polis ekipleri kaza ile ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA