Denizli'de Zaferin 100. Yilinda Turnuvalar Düzenlenecek

Denizli Merkezefendi Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami çerçevesinde satranç, futbol ve tenis turnuvasi düzenleyecek. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Gençlerimiz için gerçeklestirdigimiz etkinliklerle spor kültürünü asilamak istiyoruz. Düzenlenecek olan turnuvamiza tüm genç sporcularimizi bekliyorum” dedi.

Denizli'de Zaferin 100. Yilinda Turnuvalar Düzenlenecek


30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yil dönümü Merkezefendi’de çesitli etkinliklerle kutlanacak. Merkezefendi’yi sporun merkezi haline getirmek ve yeni sporcular kazanmak için çalismalarini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Büyük Zafer haftasinda futbol, satranç ve tenis turnasi düzenliyor. Düzenlenen turnuvalara Merkezefendi’de ikamet eden ve basvuru sartlarini karsilayanlar katilabilecek. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Gençlerimizi kötü aliskanliklara sürüklenmemesi ve onlari kötü aliskanliklardan kurtarmak adina spora önem veriyoruz. Spora desteklerimiz her zaman devam ediyor ve etmeye de devam edecek. Her gence spor yapmayi asilayacagiz. Merkezefendi’de spor yapmayan genç kalmayacak. Çocuklarimizi spora tesvik ettikçe gençlerimizdeki yetenekleri görecegiz” ifadelerini kullandi.

Futbol turnuvasina 6 belediye katilacak

30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Merkezefendi Belediyesi, 6 belediyenin bünyesinde açilan Yaz Spor Okullari’nda egitim gören ögrenciler arasinda turnuva düzenleyecek. Futbol Turnavasi 27 Agustos Cumartesi günü saat 10.00’da baslayip 18.00’a kadar sürecek. Futbol Turnuvasi’na Merkezefendi, Honaz, Bozkurt, Serinhisar, Babadag ve Dazkiri belediyeleri katilacak.

Gençler satranç turnuvasi’nda karsi karsiya gelecek

Merkezefendi Belediyesi tarafindan satranç turnuvasi da düzenlenecek. Turnuva 29 Agustos Pazartesi günü saat 13.30’da baslayip 31 Agustos Çarsamba günü saat 15.00’da bitecek. Teraspark AVM Satranç Turnuvasi Salonu’nda gerçeklestirilecek satranç turnuvasi 8 yas ve alti, 12 yas ve alti ve açik kategori olmak üzere üç kategoriden olusuyor. 30 Agustos Zafer Bayrami Satranç Turnuvasi’na katilmak isteyenler, www.denizli.tsf.org.tr adresinden basvuru yapabilecekler. Son basvuru tarihi ise 28 Agustos Pazar günü saat 17.00’ye kadar.

Kursiyerler tenis turnuvasi’nda rekabet edecek

Merkezefendi Yaz Spor Okulu Kursiyerleri arasinda düzenlenecek olan 30 Agustos Zafer Bayrami Tenis Turnuvasi basliyor. 23 Agustos Sali günü saat 10.00’da baslayacak olan Tenis Turnuvasi 27 Agustos Cumartesi günü saat 18.00’a kadar sürecek. Düzenlenen turnuvada Yaz Spor Okulu ögrencileri arasinda kurulacak takimlar karsi karsiya gelecek. Turnuva sonunda her sporcuya madalya verilecek.
Kaynak: İHA