5 Yil Sonra Gelen Itiraf Cinayeti Ortaya Çikardi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 yil önce arkadasinin öldürdügü bir kisiyi, birlikte tarlaya gömdüklerini itiraf eden süphelinin gösterdigi noktada, is makinesiyle açilan çukurda çürümüs bir ceset bulundu.

5 Yil Sonra Gelen Itiraf Cinayeti Ortaya Çikardi


Olay, Pamukkale ilçesine bagli Pinarkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; polise giderek itirafta bulunan bir kisi, arkadasinin 5 yil önce bir cinayet isledigini ve öldürülen kisiyi arkadasiyla birlikte bos bir tarlaya götürerek gömdüklerini iddia etti. Arkadasinin öldürdügü kisiyi gömmesine yardim eden ve duydugu vicdan azabina 5 yil dayanabilen süphelinin yer göstermesi üzerine, Pinarkent Mahallesi Kocadere mevkiindeki bos tarlada is makinesi ile kazi çalismasi baslatildi.

Gün boyu devam eden çalismalar sonucu tarlada açilan 2 metre derinliginde ve yaklasik 30 metre uzunlugundaki çukurda çürümüs bir ceset bulundu. Bir erkege ait oldugu düsünülen ceset parçalari, çukurdan titiz bir çalisma ile çikarildi. Taninamayacak halde olan ve delil torbalarina yerlestirilen ceset parçalari, olay yerinde yapilan ilk incelemelerin ardindan kimlik tespitinin yapilabilmesi amaciyla adli tip morguna kaldirildi.

Cesedin kime ait oldugunun tespiti için gözaltina alinan süphelilerin ifadeleri ve kayip müracaatlari üzerinden çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA