Sinir Krizi Geçirdi Ortaligi Birbirine Katti

Esenyurt’ta sinir krizi geçiren Nijerya uyruklu kisi, önce çiplak ayakla sokaklarda kostu daha sonra yolda geçen arabanin üzerine çikip camini patlatip tavanini çökertti. Yasanan o anlar cep telefonu kamerasina yansirken süpheli gözaltina alindi.

Sinir Krizi Geçirdi Ortaligi Birbirine Katti
Olay, dün aksam üzeri Esenyurt Mehmet Akif Ersoy mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, psikolojik problemleri olan Nijerya uyruklu T.D isimli sahis çiplak ayakla sokaklarda bagirarak kosmaya basladi.

Çevredeki vatandaslar, T.D’yi sakinlestirip durdurmaya çalissalar da basarili olmadilar. Caddeye atlayan sahis, seyir halinde ilerleyen aracin üzerine çikarak önce ön camini patlatti daha sonra tavanini çökertti. Yol boyu kosan T.D’yi hasar gören araçtaki vatandaslar yakalayarak darp etti. Olayi gören esnaf ise polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sahsi, gözaltina alarak karakola götürdü.

Seyir halindeki aracin üstüne çikti

Yasanan o anlar cep telefonu kamerasina saniye saniye yansirken, Afrikali gencin bir anda caddeye atlayip aracin üstüne çiktigi o anlar soke etti. Araçta maddi hasar yasanirken, sürücüsü ise bir süre soku atlatamadi.
Kaynak: İHA