FETÖ'nün Istanbul Polis Okullarindan Sorumlu Imami Ile Türkmenistan'da Üst Düzey Mahrem Imamlik Yapan Zanli Tutuklandi

Erzincan’da gaybubet olarak adlandirilan hücre evine yapilan baskinda yakalanan FETÖ’nün Istanbul Polis Okullarindan sorumlu imami ile Türkmenistan’da üst düzey mahrem imamlik yapan zanli tutuklandi.

FETÖ'nün Istanbul Polis Okullarindan Sorumlu Imami Ile Türkmenistan'da Üst Düzey Mahrem Imamlik Yapan Zanli Tutuklandi
Erzincan Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü’nün koordineli çalismalari sonucunda yapilan uzun soluklu teknik ve fiziki takipler neticesinde, FETÖ/PDY Silahli Terör Örgütüne Üye Olma suçundan haklarinda aranma kaydi bulunan; örgütün emniyet mahrem yapilanmasi içerisinde Istanbul Polis Okullarindan sorumlu imam olarak faaliyet yürüttügü tespit edilen A.E.T. isimli sahis ile FETÖ/PDY Yurt Disi Egitim Yapilanmasinda Türkmenistan ülkesinde üst düzey mahrem imam olarak faaliyet yürüttügü ayrica Ceza Infaz Kurumu Memurlarina Mahrem imamlik yaptigi tespit edilen M.S.T. isimli sahis, saat 19.30 siralarinda FETÖ/PDY örgütünün verdigi talimatlar dogrultusunda kaldiklari gaybubet olarak adlandirilan hücre evine operasyon yapilarak yakalandi.

Gözaltina alinan 2 zanli emniyetteki sorgularinin ardindan Erzincan Cumhuriyet Bassavciligina intikal ettirilerek, yapilan adli islem neticesinde sahislar tutuklanarak Erzincan T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna gönderildi.
Kaynak: İHA