Baskan Kavakligil, MHP Lideri Bahçeli'yi Tosya Festivali'ne Davet Etti

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Belediye Baskani Volkan Kavakligil, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi 23. Uluslararasi Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’ne davet etti.

Baskan Kavakligil, MHP Lideri Bahçeli'yi Tosya Festivali'ne Davet Etti
Belediye Baskani Volkan Kavakligil, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret etti. Kavakligil, parti genel merkezinde MHP Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin, MHP Genel Baskan Yardimcisi Yasar Yildirim, MHP Genel Baskan Basdanismani Ruhi Ersoy, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz’i da ziyaret ederek 23. Uluslararasi Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’ne davet etti.

Bahçeli yaptigi degerlendirmede, "23. Uluslararasi Tosya Kültür ve Pirinç Festivali öncesi belediye baskanimiz nezdinde tüm Tosya halkina sevgi ve selamlarimi iletiyorum. Tosya’yi ve baskanimizin çalismalarini yakinda takip ediyorum. Program dahilinde firsatimiz olur ise Tosya’ya gelerek davete icabet etmek isteriz’’ dedi.

Belediye Baskani Volkan Kavakligil ve MHP Tosya Ilçe Baskani Suat Bazlamaçci, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Büyükacar ile birlikte Disisleri Bakan Yardimcisi ve AB Baskani Büyükelçi Faruk Kaymakci’yi da makaminda ziyaret ederek 23. Uluslararasi Tosya Kültür ve Pirinç Festivaline davet etti.
Kaynak: İHA