Sondajdan Çikan Suyu Baskan Ergün'e Ikram Ettiler

MASKI Genel Müdürlügü, Akhisar’in Çamönü Mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açti. Mahalle Muhtari Yusuf Künel de Büyüksehir Belediye Meclisi öncesinde Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek hayata geçirilen çalisma için tesekkür etti. Muhtar Künel, sondajdan çikan sudan Baskan Ergün’e ikram etti.

Sondajdan Çikan Suyu Baskan Ergün'e Ikram Ettiler
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde yürüttügü sondaj hamlesine devam ediyor. Akhisar’in Çamönü Mahallesinde de yeni bir sondaj kuyusu açildi. Açilan sondajda saniyede 12 litre verime sahip suya ulasildi. Mahalle Muhtari Yusuf Künel ve azalari Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyeleri Dogan Ensivri ve Cemal Gürmen ile birlikte Meclis Toplantisi öncesinde Baskan Ergün’ü ziyaret etti. Mahalle Muhtari Künel, açilan sondaj dolayisiyla çok mutlu olduklarini ifade ederek, hizmetleri nedeniyle Baskan Ergün’e tesekkür etti. Künel, “Cengiz Baskanimiz için ne söylesek yetersiz kaliyor. Mahallemiz Cengiz Baskanimiz sayesinde yeterli suya kavustu. Allah razi olsun” dedi.



“Vatandasimizin yüzündeki tebessüm bizim için en büyük mutluluk”

Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün de sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda su ifadelere yer verdi: “Akhisar ilçemiz Çamönü Mahalle Muhtarimiz Yusuf Künel ve azalari meclis toplantimiz öncesinde mahallelerinde açilan yeni sondaj dolayisiyla tesekkür ettiler. Sondajdan çikan suyu yanlarinda getiren Muhtarimiz Yusuf Künel sahsima ikramda bulundu. Vatandasimizin yüzündeki tebessüm bizim için en büyük mutluluk. Çamönü Mahallemize yaptigimiz hizmetin hayirli olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA