Altinöz'den AK Parti'nin 21'Inci Kurulus Yil Dönümü Mesaji

AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz AK Parti’nin 21’inci kurulus yil dönümü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Altinöz'den AK Parti'nin 21'Inci Kurulus Yil Dönümü Mesaji
AK Parti’nin 14 Agustos 2001’de "Bundan sonra hiçbir sey eskisi gibi olmayacak" sözüyle Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde kuruldugunu söyleyen Altinöz, “Bir olduk 21 olduk” siariyla çiktigimiz bu yolda ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Altinöz kutlama mesajinda, 21 yilda AK Parti iktidari döneminde Türkiye’nin çag atladigini kaydederek su ifadeleri kullandi: “Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde yeni Türkiye’nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce oldugu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen AK Partimiz milletimizin destegi ile her zaman ayakta kalmayi basarmistir.

Egitimden sagliga, güvenlikten adalete, ulasimdan enerjiye, sanayiden spora kadar her alanda ihtiyaç duydugu yatirimlar ve hizmetler yapilmis ve yapilmaya devam edilmektedir. Insanlarimiza imkân olusturan, refahi ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni firsatlar arayan bir anlayis içerisindeyiz. Sehrimizin tanitimi, yatirim yapilan bir sehir olmasi, ihracat yapmasi, toplumsal bütünlügünü korumasi, sosyal yapisinin güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Her daim el ele, gönül gönüle vererek Karabük’ümüz için elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Karabük teskilatinin 21’inci kurulus yil dönümlerinin 14 Agustos 2022 Pazar günü saat 14:00’de Hürriyet Caddesi AK Parti Karabük Il Baskanligi binasi önünde çesitli etkinliklerle kutlanacagi açiklandi. Tüm vatandaslar programa davet edildi.
Kaynak: İHA