Ünlü oyuncu Anne Heche hayatını kaybetti!

Trafik kazasında ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen ABD'li oyuncu Anne Heche (53) yaşamını yitirdi

ABD'li oyuncu Anne Heche hayata veda etti. Yaptığı trafik kazasının ardından entübe edilen Heche, yaşam destek ünitesi kapatıldıktan sonra vefat etti.

Heche'nin arkadaşı Nancy Davis, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Cennet yeni bir melek kazandı. Sevgi dolu, kibar, eğlenceli, sevimli ve güzel arkadaşım Anne Heche, cennete gitti. Onu çok özleyeceğim ve paylaştığımız tüm güzel anıları hatırlayacağım. Anne her zaman içimdeki en iyiyi ortaya çıkaran en nazik, en düşünceli insandı.' dedi.

ORGANLARI BAĞIŞLANACAK

Ünlü oyuncunun organları ise bağışlanacak. Ailesi, oyuncunun organlarını bağışlamanın uzun zaman önce kendisi tarafından verilmiş bir karar olduğunu söylemişti.

'HAYATTA KALMA ŞANSI DÜŞÜK'

Anne Heche'nin ailesi, oyuncunun 'ağır bir anoksik beyin hasarı' yaşadığını ifade etmişti. Aile, komada olan Heche'nin hayatta kalma ihtimalinin düşük olduğunu da belirmişti.

Öte yandan Anne Heche, daha önce geçirdiği ruhsal sorunları yaptığı açıklamalarda dile getiriyordu.

Ünlü oyuncu Anne Heche hayatını kaybetti!

ANNE HECHE KİMDİR?

Anne Heche, Nancy ve Donald Heche çiftinin kızı olarak Ohio'da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra 1987 yılında pembe dizi Another World'de biri iyi biri kötü ruhlu ikiz kız kardeşleri canlandırdı ve bu rol televizyonda oynadığı ilk büyük rolü oldu. Bu rolle 1989 yılında Soap Opera Digest dergisinin verdiği Umut Veren Kadın Oyuncu ödülünü ve 1991 yılında gündüz kuşağı Emmy Ödülü'nü kazandı.

İlk sinema filmini 1993 yılında oynayan Heche daha sonra pek çok televizyon dizisi ve sinema filminde oynadı. 1998 yılın yapımı 6 gün 7 gece filminde Robin Monroe olarak rol almıştır. 2000 ve 2001 yıllarında 3 filmin yönetmenliğini yaptı.

Komedyen Ellen DeGeneres'le 3 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişki Ağustos 2000'de sona erdi. Heche bu dönemde ciddi ruhsal sorunlar yaşadı. 1 Eylül 2001 günü kameraman Coley Laffoon'la evlendi ve 6 ay sonra oğlu Homer'ı dünyaya getirdi. Ocak 2007'nin sonunda ayrılan çift, uzun süren bir mahkeme sürecinden sonra 4 Mart 2009'da resmî olarak boşandı.

Son olarak Ashton Kutcher'la birlikte Spread filminde rol alan oyuncu HBO'da yayımlanan Hung dizisinde oynamaktaydı.