Van'da 6 Kaymakam Ve Bir Vali Yardimcisinin Görev Yeri Degisti

Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirler Atama Kararnamesiyle Van’da görev yapan 6 kaymakam ve bir vali yardimcisinin görev yeri degisti.

Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirler Atama Kararnamesiyle 422 mülki idare hizmetleri sinifinda görev yapan vali yardimcisi, kaymakam, bakanlik merkez teskilatinda görevli olanlar ile hukuk müsavirlerinin atamalari yapildi. Kararnameyle Van’in Edremit, Gevas, Muradiye, Baskale, Çatak ve Bahçesaray kaymakamlarinin görev yerleri degisti. Karara göre Konya Çumra Kaymakami olarak atanan Edremit Kaymakami Muhammet Fuat Türkman’in yerine Bingöl Kigi Kaymakami Yücel Erdem, Malatya Battalgazi Kaymakami olarak atanan Muradiye Kaymakami Erkan Savar’in yerine Tunceli Hozat Kaymakami Melih Aydogan, Diyarbakir Sur Kaymakami olarak atanan Baskale Kaymakami Asim Solak’in yerine Giresun Alucra Kaymakami Mustafa Çelik, Erzincan Üzümlü Kaymakami olarak atanan Çatak Kaymakami Mehmet Erdem Akbulut’un yerine Afyonkarahisan Dazkiri Kaymakami Sercan Sakarya, Elazig Baskil Kaymakami olarak atanan Bahçesaray Kaymakami Ömer Tugrul Kundakçi’nin yerine Isparta Gelendost Kaymakami Onur Alimoglu, Denizli Honaz Kaymakami olarak atanan Gevas Kaymakami Hamit Genç’in yerine Bayburt Aydintepe Kaymakami Bayram Yildiz atandi.

Kararnameyle Erzincan Refahiye Kaymakami olarak atanan Van Vali Yardimcisi Ömer Faruk Canpolat’in yerine ise Sinop Duragan Kaymakami Dr. Ahmet Tozlu getirildi.

Kaynak: İHA