TEKNOFEST'te Gediz Belediyesi'nden Çorba Ikrami

TEKNOFEST çerçevesinde bu yil ikincisi düzenlenen Uluslararasi Serbest Görev Insansiz Hava Araçlari Yarismasi Kütahya’da basladi.

TEKNOFEST'te Gediz Belediyesi'nden Çorba Ikrami
Büyük Zafer’in 100. yilinda Kütahya’da gerçeklesen Uluslararasi Serbest Görev Insansiz Hava Araçlari yarismasinda Gediz Belediyesi tarafindan ilçenin tanitimi yapildi.

Büyük Zafer’in 100. yili nedeniyle Altintas Zafer Havalimani’nda düzenlenen 440 takim ve yaklasik 3 bin 500 ögrencinin basvuru yaptigi, Polonya’dan 2, Pakistan’dan da 1 takimin katildigi yarismada Gediz Belediye Baskanligi’nca stant açilarak, ilçenin kültürel degerleri ve yöresel lezzetleri tanitildi.

Açilis programina; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardimcisi ve TEKNOFEST Icra Kurulu Baskani Mehmet Fatih Kacir, Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Ishak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Protokol Üyeleri ve vatandaslar katildi.

Yarismacilarin çalismalarini inceleyerek Gediz Belediyesi standini ziyaret eden ziyaretçi ve katilimcilara, Gediz hakkinda bilgi verilerek, Cografi Isaret Tescil Belgeli Meshur Gediz Tarhana Çorbasi ikram edildi.
Kaynak: İHA