Genel Müdür Korkusuz Açiklamasi 'Yükselisimizi Tam Gaz Sürdürüyoruz'

Ihlas Pazarlama Samsun Bölge Müdürlügü’nün yeni binasi dualarla açildi. Açilista konusan Ihlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, "Magazalasmaya tüm Türkiye çapinda devam ediyoruz. Yükselisimizi tam gaz sürdürüyoruz" dedi.

Genel Müdür Korkusuz Açiklamasi 'Yükselisimizi Tam Gaz Sürdürüyoruz'
Ihlas Pazarlama hem yeni Samsun Bölge Müdürlügü binasi hem de Türkiye’de 131. magazasini törenle hizmete açti. 8 katli binanin açilisina katilan Genel Müdür Orhan Korkusuz, daha bereketli ve enerjisi yüksek bir mekanda isleri sürdürme gayreti içerisinde olacaklarini vurguladi.

"Yükselisimizi tam gaz sürdürüyoruz"

Açilis sonrasi açiklamalarda bulunan Müdür Korkusuz, "Samsun’da uzun süredir bize yakisacak bir yer ariyorduk. Türkiye çapinda Samsun 53 bölgemizin içerisinde sona kalan 3-4 bölgemizden bir tanesiydi. Bugün burada yeni bölge merkezimizi açarak insallah daha bereketli ve enerjisi yüksek bir mekanda islerimizi sürdürme gayreti içerisinde olacagiz. Ayni zamanda magazamizi da bölge merkezimizin altinda açtik. Burasi bizim 131. magazamiz oldu. Magazalasmaya tüm Türkiye çapinda devam ediyoruz. Pandemi döneminden sonrada yükselisimizi tam gaz sürdürüyoruz. Her zaman her yerde de söyledigimiz gibi Ihlas Pazarlama sadece basit bir ticaret firmasi degildir; Ihlas bayragini tüm Türkiye’de dalgalandiran ’Ihlas’ deyince akla gelen bir sirkettir. Bunun sorumlulugu içerisinde hareket etmeyi görev olarak bilmektedir. Biz Türkiye halki içerisinde magazaciligimizda farkli bir konsepti ortaya koymak istiyoruz. Samsun’da da bu yeni yerimiz için çok mutluyuz" diye konustu.

Açilis sonrasi Genel Müdür Korkusuz magazayi gezdi. Açilisa ayrica diger sehirlerden Ihlas Pazarlama temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA