Elüstü Açiklamasi 'Bandirma 17 Eylül Stadyumu Sezona Hazir'

Bandirmaspor yönetimi, Bandirma Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Hüseyin Elüstü’nü yeni sezon öncesi bir takim ziyaret gerçeklestirdi.

Elüstü Açiklamasi 'Bandirma 17 Eylül Stadyumu Sezona Hazir'
Bandirmaspor Yönetim Kurulundan Özel Aydin, Soner Koçoglu, Erol Rüzgâr ve Bilgen Süngü hazir bulundugu ziyarette protokol tribününe yapilmasi gerekenler, stadin girisi ve çikislarinin oldugu bölgelerde çevre düzenlemesi dileklerinde bulunuldu. Hüseyin Elüstü, ayrica TFF 1.lig ve bu sezon kullanilacak “VAR” sistemi konusunda yönetimi bilgilendirdi ve Bandirma 17 Eylül Stadi yeni sezona hazir hale getirildigini, stadin bos tribün alanlarina “Bandirma” yazisinin yazilacagini belirtti.

Sezonun bitmesiyle yenileme çalismalarina basladiklarini ifade eden Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Hüseyin Elüstü; “Bu sene tüm maçlarimizda “VAR” sistemi olacagi için alt yapi çalismalarina öncelik verdik. “VAR” sisteminin saha içindeki gözlem noktasi maç öncesinde konulacak. Internet altyapisi olarak fibere geçildi. Misafir tribününün tüm koltuklarini yenileyerek numaralama islemi tamamlandi. Kale direkleri ve kale aglari yenilendi. Ofsayt noktalarini yenileme çalismalari da bitti.

Zemin çalismalarimiz zaten araliksiz devam ediyordu. Zemin alt kisminin temizlenmesi bitti. Zemin çimleri maçlarin oynanmasi için hazir hale getirildi.

TFF yetkilileri 17 Eylül Stadi’nda yaptiklari incelemelerde sikinti olmadigini ifade etti" dedi.

Kaynak: İHA