Düzce'de 25 Okulda Güçlendirme Yapiliyor

Düzce’de yeni egitim ögretim dönemi öncesinde il genelinde 25 ilk ve orta dereceli okulda güçlendirme çalismalari devam ediyor.

Düzce'de 25 Okulda Güçlendirme Yapiliyor
Ögrencilerin daha güvenilir ve daha rahat ortamlarda egitim görmesi için il genelinde yürütülen güçlendirme çalismalari 25 okulda devam ediyor. Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yapilan güçlendirme çalismalarina Il Özel Idaresi, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü ekipleri tarafindan teknik destek saglaniyor. Koordineli bir sekilde yürütülen çalismalar, 2022 - 2023 egitim ögretim yilinda okullarda ögrencilerin egitimlerine devam edebilmeleri için titizlikle devam ediyor.

Çalismalari inceleyen Vali Cevdet Atay; “Gelecegimiz olan çocuklarimizin yeni egitim ögretim yilinda, daha nitelikli daha saglikli ortamda egitim alabilmeleri için egitim yatirimlarina ara vermeden devam ediyoruz. Yeni egitim ögretim yilina tüm okullarimizin hazir olmasi ve devam eden okul güçlendirme çalismalarinda herhangi bir aksakliga mahal vermeden paydas kurumlarin çalismalarini koordineli bir sekilde yürütmesi konusunda da ayrica talimatimi da verdim” dedi.

Kaynak: İHA