Antalya'da Kavga Ihbarina Giden 2 Polis Silahla Yaralandi

Antalya’da aile içi siddet ihbarina giden polislerden biri yasanan kovalamacada sirasinda silahini düsürünce, kaçan sahis yerden silahi alip 2 polisi yaraladi. Sahis polisler tarafindan etkisiz hale getirilirken, yarali 2 polis hastaneye kaldirildi.

Antalya'da Kavga Ihbarina Giden 2 Polis Silahla Yaralandi
Olay, saat 17.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Tonguç Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügüne bagli motorize yunus ekipleri, adresten aile içi siddet ihbari aldi. Olay yerine gelen yunus ekibi H.A. ve S.Ö., sahsi etkisiz hale getirmek istedi. Bu sirada polisten kaçan Firat A., bir süre sonra yakalanacagini anlayarak tas atarak karsilik verdi. Iddiaya göre polis ekipleri ile sahis arasinda yasanan kovalamaca sirasinda polislerden birisinin silahi yere düstü. Silahi alan sahis ates açarak 2 polisi ayaklarindan yaraladi.

Devriye arkadaslarinin ihbari ile olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali polislerden biri Antalya Egitim ve Arastirma Hastanesine, digeri özel hastaneye kaldirildi. Polislerin hayati tehlikesinin bulunmadigi ve durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Süpheli sahis Firat A. (26) ise polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak karakola götürüldü. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ise alanda inceleme yapti.

Polisin olayla ilgili çok genis çapli arastirmasi devam ediyor.
Kaynak: İHA