Uzun Mesafeyi Begenmeyip Bebekli Anneyi Taksiden Indirdi

Esenyurt’ta taksiye binen bebekli bir aile Bahçelievler’e gitmek isteyince taksi sürücüsü, “gitmek zorunda degilim” deyip müsterilerini indirdi. Yasanan o anlar cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Uzun Mesafeyi Begenmeyip Bebekli Anneyi Taksiden Indirdi
Olay, dün aksam üzeri Esenyurt’ta meydana geldi. Iddiaya göre, taksiye binen aile, Bahçelievler’e gitmek istedi. Mesafeyi uzun bulan taksi sürücüsü, müsterilerini götürmeyip “gitmek zorunda degilim” dedi.

Olanlara sinirlenen kadin cep telefonunu çikararak olayi kaydetmeye basladi.

34 TGL 48 plakali sürücünün aracindan inerek baska bir taksi çeviren kadin, yasananlari anlatti.

Nida Nur Akan, “ Esenyurt’tan Bahçelievler’e gitmek istedik. Taksiye bindik küçük bebegimiz de yanimizdaydi. Bütün malzemelerimizi yükledik daha sonra araç sürücüsü ’bize nereye gidiyorsunuz’ diye sordu. Biz ’Bahçelievler’ dedigimizde de ’ben oraya gidemem’ dedi.

ben de götürmek zorunda oldugunu söyledim. O ise bize götürmek zorunda olmadigini söyledi ve daha sonra bizi araçtan indirdi. Kendi hatasini bildigini, sürekli ayni davranisi yaptigini düsünüyorum. Bebegimiz daha iki aylik bile olmadi. Esenyurt‘daki bütün taksiciler neredeyse bize çok kötü davraniyorlar. Esim yabanci onun yaninda küfür ediyorlar. Benim esim küfür bilmez di burada küfür ögrendi. Arabada bebek oldugunu gördükleri halde sigara içiyorlar ve ben hamileyken de çok kötü davranislarda bulundular. Arabada sürekli sigara içiyorlardi" seklinde konustu.

Kaynak: İHA