15. Kültür Festivali Finali Murat Dalkiliç Ve Irem Derici Ile Yapildi

Yalova’nin Altinova Belediyesi tarafindan düzenlenen 15. Kültür Festivali, ünlü sanatçilar Murat Dalkiliç ve Irem Derici’nin konserleriyle final yapti.

15. Kültür Festivali Finali Murat Dalkiliç Ve Irem Derici Ile Yapildi
Altinova Belediyesi 15. Kültür Festivali’nin üçüncü gününde Hersek sahili renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katilan davetliler, Altinova Belediyesi Hanimeli Dogal Ürünler Çarsisi ve tarihi etnografik sergisini gezerken, çocuklar da oyun parkurlarinda doyasiya eglendiler. Gece ise ilk olarak ünlü sanatçi Irem Derici sahne aldi. Sahne performansiyla büyük begeni toplayan Irem Derici’ye Altinova Belediye Baskani Metin Oral doga pasaportu ve çiçek takdim etti.

Ardindan sahneye Türk pop müziginin önemli isimlerinden Murat Dalkiliç çikti. Ünlü sanatçi Yalovalilara unutamayacaklari bir gece yasatti. Konserde Murat Dalkiliç’in seslendirdigi sarkilara dinleyiciler hep birlikte eslik etti. Binlerce hayraninin önüne çikan Murat Dalkiliç sahne performansiyla herkesten tam not aldi.

Baskan Oral, konserde Murat Dalkiliç’a da çiçek ve doga pasaportu takdim etti.
Kaynak: İHA