Vali Demirtas Güvenlik Güçleri Ve Sehit Aileleri Ile Bayramlasti

Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mahmut Demirtas, güvenlik güçleri ve sehit ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramini kutladi.

Vali Demirtas Güvenlik Güçleri Ve Sehit Aileleri Ile Bayramlasti
Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mahmut Demirtas, Kiziltepe ilçesinde bulunan Selen Kislasi Sehitligi’ne gitti. Gara Sehidi Polis Memuru Vedat Kaya’nin kabri basinda dualar edildikten sonra itfaiye erlerinin, Hop Geçidi’nde bulunan güvenlik korucularinin, Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü personelleri ve sehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarini tebrik etti.

2 yildan beridir Mardin’de görev yaptigini söyleyen Vali Demirtas, “Daha önce çok sükür huzurluydu. Su anda daha huzurlu. Bugüne kadar ciddi anlamda asayise müessir ciddi bir olayla karsi karsiya kalmadik. Bu da bizim emniyetimizin, jandarmamizin ve tüm güvenlik kuvvetlerimizin çabalari, gayretleri huzurun saglanmasinda çok ciddi bir katkisi olmustur. Insallah huzur içerisinde bir kurban bayrami geçirecegiz. Buradan tüm Mardinli hemserilerimiz olmak üzere tüm milletimizin Islam Aleminin kurban bayramini tebrik ediyorum. Herkese hayirli huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum. Ilk gittigimiz yer sehitliktir. Simdi insallah sehit ailelerimizi ziyaret edecegiz. Her bayramda oldugu gibi dini ve milli bayramlarimiz da mutlaka sehit yakinlarimizi ziyaret ediyoruz. Onlarin hal hatirlarini soruyoruz. Problemleri var mi yok mu diye onlari soruyoruz. Her seyden önce biz onlari görmek istiyoruz. Herkesin bayramini buradan tebrik ediyorum” dedi.

Trafikte sürücüleri de uyaran Vali Demirtas, “Özellikle bizim sürücülerin süphesiz ki kendi memleketlerine yakinlarina anne ve babalarina ulasmak için heyecanli olduklarini biliyoruz ama 5 dakika sonra, 10 dakika sonra veya yarim saat sonra gelelim ama yavas gelelim. Trafik kurallarimiza uyalim. Emniyet kemerimizi mutlaka kullanalim. Cep telefonlari ile kesinlikle konusmayalim ve huzurlu bir sekilde bir yolculuk yapalim. Huzur içerisinde insallah ailelerine kavusmalarini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA