Bayram Tatili Için Artvin'e Gelen 10 Yasindaki Çocuk Denizde Kayboldu

Artvin’in Kemalpasa ilçesine bayram tatili için gelen 10 yasindaki Utku Göçer, arkadaslariyla birlikte girdigi denizde kayboldu. Kayip Utku için ekipler arama kurtarma çalismasi baslatti.

Bayram Tatili Için Artvin'e Gelen 10 Yasindaki Çocuk Denizde Kayboldu
Olay, ilçeye bagli sahil plajinda aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Istanbul’da ikamet eden 10 yasindaki Utku Göçer, annesiyle birlikte bayram tatili için memleketi Artvin’in Kemalpasa ilçesine geldi. Bayramin ilk günü aksam saatlerinde arkadaslariyla birlikte serinlemek için ilçenin sahil plajinda denize giren Göçer, arkadaslariyla yüzerken bir anda gözlerden kayboldu. Arkadaslarinin Göçer’i görememesi üzerine durum çevredekilere haber verildi.

Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye Hopa Sahil Güvenlik, Hopa Deniz Polisi, AFAD ve Hopa Arama Kurtarma (HOPAK) ekipleri sevk edildi. Deniz polisi dalgiçlari ve sahil güvenlik ekipleri denizde arama çalismalari yaparken, AFAD ve HOPAK ekipleri de kiyi tarama çalismalari sürerken karada ise telasli bekleyis içinde ailesi ve vatandaslar 10 yasindaki Göçer’den sevindirici haber gelmesini bekliyor.
Kaynak: İHA