Vali Ergün, Vatandaslarla Bayramlasti

Usak Valisi Turan Ergün, Kurban Bayrami dolayisiyla polis ve jandarma uygulama noktalarinda vatandaslarla bayramlasirken çocuklara da hediyeler verdi.

Vali Ergün, Vatandaslarla Bayramlasti
Usak Valisi Turan Ergün, Kurban Bayrami vesilesiyle Izmir - Ankara karayolu üzerinde Polis Seker Uygulama Noktasi ve Jandarma Uygulama Noktasi’na gitti. Bu noktalarda Vali Ergün’e Albay Murat Kiliç, Il Emniyet Müdürü Mesut Gezer, sube müdürleri, polisler ve askerler eslik etti. Denetleme noktasina da çikan Turan Ergün, vatandaslarla da bayramlasirken araç içlerindeki çocuklara da çesitli hediyeler verdi. Ayrica Vali Ergün, sürücüleri dikkatli ve yavas olmalari konusunda uyardi. Polis uygulama noktasinda açiklamalarda da bulunan Vali Turan Ergün, bayram boyunca il genelinde 119 ekip ve 370 personelle trafik ve asayis güvenligini saglayacaklarini belirtti.

Vali Ergün, “ Özellikle bayram süresi boyunca hem il merkezi hem de ilçe polis bölgesinde 80 ekip ve 250 personel, jandarma bölgelerinde 39 ekip ve 120 personel olmak üzere il genelinde 119 ekip ve 370 personelle hem asayis hem de trafik güvenligini hep birlikte saglayacagiz” dedi.

Kaynak: İHA