Sisli Kustepe'de Mahalleli Ile Polisler Futbol Turnuvasi Yapti

Sisli’nin Kustepe Mahallesi’nde güvenlik güçleri ile mahalleli futbol turnuvasi yapti. Turnuvanin final maçinda kazanan güvenlik ve huzur oldu.

Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen Kustepe Mahallesi sakinleri ve polisler arasindaki futbol turnuvasinin final maçi yapildi. Maçta kiran kirana mücadele eden mahalleli ve ilçe emniyetinde görev yapan polis ekipleri doyasiya eglendi. Kustepe Spor Tesisi’nde gerçeklesen turnuvanin final maçinda kiran kirana bir mücadele yasandi. Mahallelinin ve ilçe emniyetinde görev yapan polislerin katilimiyla oynanan maçta kazanan dostluk ve güvenlik oldu.

Sisli Ilçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, Kustepe’ye özel bir özen gösterdiklerini söyleyerek, “Burada polis ve halk iliskilerini güçlendirmek istiyoruz. Çocuklarimizin suça sürüklenmesini önlemek için sosyal etkinliklerle hem onlari hem de ailelerinin gelecegini yönlendirmek adina yapmis oldugumuz genel asayis hizmetlerinin yaninda sosyal projeler de yürütüyoruz. Bugün burada özel bir davetiye yoktu duyan herkes geldi. Herkes heyecanli herkes mutlu. Güzel seyler yapiyoruz, çalisiyoruz, yapmaya devam edecegiz’’ diye konustu.

Kustepe için emniyetin çok önemli oldugunu söyleyen Kustepe Muhtari Emir Demirkiran ise, “Sisli’de emniyet Kustepe’ye operasyon için geliyordu. Bu bizim için çok degerli, çok kiymetlidir. Çünkü Kustepe’de polis dendigi zaman bugün belki bir çocugumuz korkarcasina halleri oluyordu ama bugün Özay müdürümüz sayesinde gerçekten dostluk maçlari, sosyal anlamda yapilan bu etkinliklerin bizim için çok kiymeti var. Inanin su an mahalledeki herkes bu dostluk maçini konusuyor” dedi.

Kaynak: İHA