Hizini Alamayan Otomobil, Kavsakta Direge Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Kastamonu’da Dogu Çevre Yolundan seyir halinde olan otomobil, Hacibey kavsaginda hizini alamayinca refüjdeki betonarme elektrik diregine çarpti. Kazada 1 kisi hayatini kaybetti, 3 kisi yaralandi.

Hizini Alamayan Otomobil, Kavsakta Direge Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Sinop’un Boyabat ilçesine seyir halindeki Ahmet E. idaresindeki 42 P 7807 plakali otomobil, Kastamonu’ya geldigi sirada Dogu Çevre Yolundan Hacibey kavsagina geldigi sirada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak refüjdeki betonarme elektrik diregine çarpti. Aracin hizi ve çarpmanin etkisiyle betonarme elektrik diregi dibinden kirilarak yari kadar yikildi. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet E. (74) ile araçta yolcu olarak bulunan Murat Karatas (75), Talip K. (37) ve Emrullah U. (46) yaralandi. Yaralilar olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekiplerince Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilardan Murat Karatas, tüm müdahaleler ragmen kurtarilamadi.

Kazanin ardindan elektrik direginin yikilmasi sebebiyle Dogu Çevre Yolu araç trafigine kapatildi. Ayrica elektriklerin kesilmesiyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesine de akim verilemiyor. Ekipler, yikilan elektrik diregini tamir edebilmek için çalismalarini sürdürüyor.

Ayrica trafik ekipleri de, kavsakta güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA