AK Parti Aydin Il Teskilati Bayramlasti

AK Parti Aydin Il Baskanligi tarafindan Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma programi düzenlendi. Törende konusan AK Parti Aydin Il Baskani Ömer Özmen, "Agustos ayinda 2023 seçimleri için çalismalarimiza basliyoruz" dedi.

AK Parti Aydin Il Teskilati Bayramlasti


AK Parti Aydin Il Baskanligi Efeler ilçesindeki ögretmen evinde düzenlenen bayramlasma töreninde bir araya geldi. Bayramlasma töreninin açilis konusmasini yapan AK Parti Aydin Il Baskani Ömer Özmen, bayramdan sonra genel seçim startini vereceklerini belirterek, "Genel seçimlere bir yildan az bir süre kaldi. Meclis kapandi ve Kurban Bayrami’ndaki 9 günlük tatil ile birlikte teskilatimizin güzelce dinlenmesinin ardindan seçim çalismalarimiza baslayacagiz. Programimiz hazir. Agustos ayinda tüm teskilatimizi çok yogun bir çalisma programi bekliyor" dedi.



Aydin’in tarim ve turizmin yaninda sanayide de önemli ilerlemeler katettigini belirten Özmen, "Geçen günlerde sanayi üretimleri açiklandi. Açiklanan sanayi üretim rakamlarinda Türkiye’de Aydin olarak 19’uncu sirada yer aldik. Aydin artik, turizm ve tarimin yaninda bir de sanayi sehri olma yolunda hizla ilerliyor. Organize sanayilerimiz gelisiyor ve büyüyor. Bu gelismenin öncülügünü yapanlardan birisi de sag olsun Buharkent Belediye Baskanimiz Mehmet Erol beyefendidir. Buharkent organize sanayide istihdama ciddi bir katki sagladi" diye konustu.



Özmen, AK Parti hükumetinin vatandaslari bu zamana kadar yüksek fiyatlara karsi ezdirmedigini ve bundan sonra da ezdirmeyecegini ifade ederek, "Korona virüs salgini sonrasi yasanilan sikintilar, ardindan Rusya-Ukrayna Savasi sonrasinda yasananlar, dünyanin içine girdigi ortam ve alim gücündeki düsmeler. Hepsini biliyoruz. Hem yil basinda hem de bu ayin basinda yapilan zamlarla vatandaslarimizin alim gücünü yükselttik. Insallah önümüzdeki yil basinda verilecek zamlarla AK Parti hükumeti olarak nasil bu güne kadar vatandaslarin yaninda olarak yüksek fiyatlara karsi vatandaslari ezdirmediysek, bundan sonra da ezdirmeyecegiz. Hükumetimiz milletimizin refahi ve vatandasimizin alim gücünün yükselmesi için tüm gayreti gösteriyor. Millet bu sikintilardan çikisin tek yolunun AK Parti oldugunu konusunda hala ayni kanaati tasiyor. AK Parti teskilatlarina düsen sey, milletin bizden beklediklerinin geregini yapmaktir. Insallah Aydinimizda da milletvekillerimiz ve teskilatimiz ile birlikte yapacagimiz çalismalarla 2023’te bir zaferi daha tarihe yazdiracagimiza inaniyor, tüm Aydinlilarin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

"Ortada bir basari varsa bu hepimizin"

AK Parti’nin basarisinda teskilatin en uç noktasindan en üst noktasina kadar tüm herkesin emegi oldugunu ifade eden Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, "AK Partili tüm belediye baskanlarimiz, gece gündüz demeden yogun bir sekilde çalisiyoruz. Partimizin Aydin milletvekilleri de sag olsunlar bizleri hiç bir zaman yalniz birakmiyorlar. Teskilatimiz da tesekkürün en büyügünü hak ediyor. Çünkü ortada bir basari var ise bu basari tek tarafli degildir. Birlik ve beraberligin ürünü olarak ortaya çikan basarimiz için canla basla çalisan teskilat mensuplarimizin hepsinin yüregine, emegine saglik. Buharkent olarak bir çok hizmete öncülük yapmanin gururunu ve sevincini yasiyoruz" diye konusarak 2023 seçimlerinin önemine degindi.

2023 yilinda yapilacak genel seçimlerin mutlaka kazanilmasi gerektigini sözlerine ekleyen Erol, "2023 seçimleri çok ama çok önemli. 2023 seçimlerini kaybettikten sonra biz yerelde belediye baskani olmusuz yada olmamisiz pek bir önemi yok. 2023 seçimlerinden zaferle çikmamiz lazim. Bu konuda teskilatlarimiza güveniyorum. Kurban Bayrami’nin ardindan bugüne kadar her zaman hazir olan teskilatlarimizla 2023 seçimleri için çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi.



AK Parti Il Baskanligi tarafindan düzenlenen bayramlasma törenine; AK Parti Aydin Il Baskani Ömer Özmen, Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, AK Parti Aydin milletvekilleri, il ve ilçe baskanlari, kadin ve gençlik kollari baskanlari ve partililer katildi.

Kaynak: İHA