Kocasinan Belediyesi, Tarihinin En Büyük Ihalesinde Rekor Kirdi

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüsüm alani olan Ahievran Mahallesi’nde 2 konut arsasi ile 1 ticaret ve konut arsasi için düzenlenen ihalelerde rekorunu yineledi. Kocasinan, tarihinin en büyük ihalesinde toplam 255 Milyon 200 bin Türk Lirasi ile rekor kirdi. Ihalenin Kayseri’ye ve Türkiye’ye hayirli olmasi temennisinde bulunan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi’nin, Kentsel Dönüsüm Projesi tamamlandiginda sadece Kayseri’ye degil, Türkiye’ye örnek bir mahalle olacagini vurguladi.

Kocasinan Belediyesi, Tarihinin En Büyük Ihalesinde Rekor Kirdi


Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde, meclis salonunda yapilan ihalelerde rekor kirildi. Encümen huzurunda açik artirma ve kapali teklif usulüyle gerçeklestirilen ihalelerde; Ahievran Mahallesi’nde 2 konut arsasi ile 1 ticaret ve konut arsasini, yüzde 20 pesin 12 ay taksit seçenegiyle satisa sunuldu. Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in daha çok degerlendigini ifade eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çiktigini söyledi.

Kocasinan’da yasamanin ayricalikli hale gelmesi için farkli projeler ve yatirimlarla çok büyük mesafe kat ettiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, “Yaptigimiz yatirimlarla sadece Kocasinan degil, ülkemiz güçleniyor, büyüyor ve gelisiyor” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarini ifade ederek; “Ihalelerden elde ettigimiz gelir, Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Kocasinan’in örnek gösterilen bir proje sehri haline geldigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, bundan sonrada Kayseri’ye deger katacak, vatandaslarin yasam kalitesini artiracak ve gelecege isik tutacak nice vizyon projelere imza atacaklarini sözlerine ekledi.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi, ihalelerde toplam 255 Milyon 200 bin Türk Lirasi gelir elde etti. Böylelikle Kocasinan, tarihinin en büyük ihalesinde rekor kirdi.
Kaynak: İHA