Istanbul'da Terör Operasyonu Açiklamasi Kaçan Süpheliyi Özel Harekat Polisi Kiskivrak Yakaladi

Istanbul’da sabah saatlerinde Polis Özel Harekat ve Terörle Sube Müdürlügü Polisleri tarafindan es zamanli olarak operasyon yapildi. Operasyonda kaçan süpheliyi özel harekat polisi kiskivrak yakaladi.

Istanbul'da Terör Operasyonu Açiklamasi Kaçan Süpheliyi Özel Harekat Polisi Kiskivrak Yakaladi
Istanbul Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügüne bagli polis ekipleri tarafindan daha önce yapilan teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslere safak vakti operasyon yapildi. Operasyona Polis Özel Harekat destek verdi. Operasyon, Sultangazi basta olmak üzere birçok ilçede es zamanli gerçeklesti.

Sultangazi’de safak operasyonu

Sultangazi’de Cumhuriyet Mahallesi Uhud Sokak’ta 6 katli binanin bodrum katina yapilan operasyonda binanin giris kapisi polis ekiplerinin uyarisi sonucu açilmadi. Yapilan uyarilar sonucu kapi açilmayinca Polis özel Harekat Ekipleri kapiyi kirarak içeri girdi. Bu esnada aranan süpheli binanin diger kapisindan kaçmaya basladi.

Özel Harekat Polisi kiskivrak yakaladi

Kaçan süphelinin pesine düsen özel harekat polisi bir süre süpheliyi kovaladi. Daha sonra yere otlarin arasina saklanan süpheliyi Özel Harekat Polisi fark etti. Bir süre daha kaçan süpheli Özel Harekat Polisi tarafindan kiskivrak yakalandi.

Bina içerisinde uzun süre arama yapildi

Polis ekipleri bina içerisinde uzun süre arama yapti. Özel Harekat Polisleri ise bina etrafinda güvenlik önlemi aldi. Bina içerisinde yapilan incelemeler sonrasi bazi süpheliler gözaltina alindi. Gözaltina alinan süpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, operasyonla ilgili çalismalarin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA