Trezeguet, Trabzonspor'un 163. Yabancisi Oldu

Trabzonspor ile 4 yillik anlasmaya varan Misirli oyuncu Trezeguet, bordo-mavililerin 163. yabanci transferi oldu. 2018’den beri görevde olan Baskan Ahmet Agaoglu ise 39. yabanci transferini gerçeklestirdi.

Önümüzdeki sezon Sampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupasi’nda mücadele edecek olan Trabzonspor, transfer çalismalarini sürdürüyor. Yaz döneminde Larsen ve Trezeguet’i renklerine baglayan Karadeniz ekibi, 163. yabanci transferini gerçeklestirdi.

Bordo-mavililer 55 yillik tarihine bugüne kadar 54 ülkeden 163 yabanci oyuncuyla sözlesme imzaladi. Söz konusu transferlerin çogu ise Brezilya’dan oldu. Baskan Ahmet Agaoglu döneminde bordo-mavililer, Trezeguet ile birlikte 39 yabanci oyuncu transferini yapti.

2018 yilinda göreve gelen Ahmet Agaoglu, bin 548 günlük görev süresi boyunca; Vahid Amiri, Hosseini (Iran), Zorgo Toure, Ndiaye (Senegal), Nwakaeme, Obi Mikel (Nijerya) Nemanja Andjusic, Edin Visca (Bosna Hersek), Ekuban (Gana), Donis Avdijaj (Kosova), Campi (Arjantin) Fernandes, Edgar Ie (Portekiz), Sörloth, Trodsen (Norveç), Sturridge, Lewis Baker (Ingiltere), Monuel Da Costa (Fas), Guilherme, Manoel Messias, Victor Hugo, Marlon, Flavio ve Peres (Brezilya), Staven Plaza (Ekvador), Benik Afobe (Kongo), Fousseni Diabate (Mali), Jorge Djaniny (Yesil Burun Adalari), Bakasetas ve Siopis (Yunanistan), Gervinho ve Kouassi (Fildisi Sahili), Marek Hamsik (Slovakya), Koita (Fransa), Cornelius, Larsen (Danimarka), Denswill (Hollanda), Puchacz (Polonya), Trezeguet (Misir) kadrosuna katti.

Misir’dan transfer edilen 3. oyuncu

Trezeguet, bordo-mavili takimin Misir’dan renklerine bagladigi 3. oyuncu oyuncu oldu. Karadeniz temsilcisi, daha önce Sayed Moawad ve Ayman Abdelaziz transfer etmisti.
Kaynak: İHA